Home / Custom

Custom

Veel producten van Mirraceline zijn volledig of grotendeels te personaliseren. Hierbij valt te denken aan race/rally overalls in eigen (team) kleurstelling voorzien van team- en sponsor logo's maar kunt u ook kiezen voor gepersonaliseerde schoenen en handschoenen. Onderstaand een kleine greep uit de mogelijkheden. Voor alle custom artikelen geldt dat deze niet via de webshop besteld kunnen worden. Neem contact met ons op via één van onderstaande buttons of het contact formulier om uw bestellingen te plaatsen of voor het stellen van vragen over onze producten.

mir109Custom Kart overall
Ook de kart overalls van MIR zijn naar eigen wens aan te passen. Een custom kart overall is al verkrijgbaar vanaf € 380,-! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Teamkleding
De teamkleding van Mirraceline is volledig naar eigen wens aan te passen. De collectie teamkleding van Mirraceline bestaat onder andere uit jassen, lange broeken, korte broeken, t-shirts en overhemden. Klik hier voor meer informatie.

Handschoenen

De Avant-S is ook volledig naar eigen wens aan te passen en dus te voorzien van logo's, vlaggen en aangepaste kleuren.

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

MIR109-05Custom race/rally overalls

Custom race/rally overalls Naast de standaard overalls zijn alle MIR rally/race overalls ook naar eigen wens aan te passen. U kunt een overall voorzien van eigen kleurcombinaties en er is uiteraard ruimte voor sponsor- en teamlogo's. 

Custom schoenen

De race / rally schoenen van Mirraceline zijn van zichzelf al opvallend maar kunnen ook naar eigen wens worden aangepast. De schoenen kunnen worden voorzien van eigen kleuren en logo's.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Custom onderkleding
Zelfs de onderkleding van MIR valt naar eigen wens aan te passen. De onderkleding kan van verschillende kleuren worden voorzien. De basis blijft wit. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.