Home / Custom / Kart sponsors

Kart sponsors

[posts cats=”154″ image_width=”150″ image_height=”150″ cols=”3″ per_page=”30″ excerpt_length=”0″ pagination=”true” meta_author=”false” meta_date=”false” meta_cats=”false” link=”image” title_size=”18″ orderby=’title”]

GEBRUIK VAN LOGOS / AFBEELDINGEN
Gebruik van een logo (in welke vorm dan ook) vereist eigendom van rechten.
Door toezending van het gewenste logo (s) aan Mirraceline.nl, distributeur van het merk MIR, bevestigt u het volgende:
-dat u bevoegd bent om het logo (s) te gebruiken voor de promotie en marketing doeleinden, Mirraceline.nl is in geen geval aansprakelijk wanneer u niet beschikt over dit recht.
-dat Mirraceline.nl niet verantwoordelijk is voor enig oneigenlijk gebruik van het logo (s), zij het in strijd met de van toepassing zijnde wetgeving of in strijd met de normen voor het gebruik van de specifieke logo en van alle rechten die kunnen worden aangevraagd door de eigenaar of door derden.
-dat U zich volledig bewust bent van het feit dat illegaal en oneigenlijk gebruik van beschermde logo’s strafbaar is en dat, in ieder geval, Mirraceline.nl wordt ontheven van alle verantwoordelijkheid voor het gebruik van de logo’s.
Geen van de producten op deze website mogen worden verveelvoudigd, in zijn geheel of gedeeltelijk, zonder onze toestemming.